Wie ben ik?

Ik ben Saskia Gerritsen, getrouwd en moeder van 3 kinderen van negentien, achttien en zestien. Wij wonen in Zelhem in de Achterhoek, waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Ik heb 11 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ieder mens heeft persoonlijke aandacht nodig. Maar de drukke klassen maakten dat helaas niet altijd voldoende mogelijk. Daarnaast heb ik een tijd als remedial teacher gewerkt. Het mooiste daaraan vond ik de omgang met het individu, het één op één contact. Ook heb ik de laatste jaren gewerkt in het bedrijfsleven waar ik merkte dat veel collega's te lang bleven doorlopen met hun persoonlijke problemen en daar te weinig mee deden om het aan te pakken! Sommige problemen lijken vaak moeilijk te overwinnen en worden daardoor almaar groter, maar toen ik in contact kwam met hypnotherapie ontdekte ik dat er wel degelijk een snelle en effectieve manier is om een probleem op te lossen.

De keuze om de hypnoseopleiding te gaan doen en vervolgens de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, was dan ook snel gemaakt. Door bijscholing en het volgen van masterclasses zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laaste technieken op het gebied van directe hypnose. Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten waar ze soms al jaren mee lopen. Het is fantastisch om te zien hoe hypnose deze mensen helpt om hun doelen te bereiken. Mijn cliënten ontvang, begeleid en behandel ik in mijn praktijkruimte aan De Oude Kruisbergseweg 1 in Zelhem. In de sfeervolle praktijkruimte voel je je al snel op je gemak en is er veel gelegenheid om het issue waarmee je komt zo goed als mogelijk op te lossen.

Samen met de cliënt heb ik het doel dat iedereen groot en klein hier de kracht (her-) vindt om zijn of haar pad op “eigen wijze” te gaan waarin ik je begeleid en problemen ook echt opgelost worden. Want dat is écht mogelijk!
Meestal ben je al geholpen met 1 of 2 sessies!