Recensies


Stoppen met roken

Ik ben er open ingegaan. Ik had wel van een vriendin gehoord wat zij had ervaren toen ze bij je was om te stoppen met roken, maar ik had eigenlijk geen idee. Toen ik bij je binnenstapte voelde het gelijk heel vertrouwd. Na het intakegesprek wat heel ontspannen verliep begonnen met de hypnose. Ik heb het maar gewoon laten gebeuren. Achteraf heel apart dat je dat ik mijn ogen niet meer open kon laten gaan omdat jij dat zei. Ook mijn benen kon ik niet meer optillen. Vreemd, maar voelde wel heel relaxed.. Ik ben heel positief uit de hypnose gekomen. Als niet-roker maar ik voelde mij ook op andere vlakken gesterkt. Dat gevoel is er nu nog steeds, na 5 maanden. Hypnose bij Saskia is een aanrader voor een ieder die wil stoppen of met zichzelf in de knoop zit. Ga er gewoon blanco in en merk het verschil met jezelf . Het gaf mij echt een bevrijdend gevoel. Dankjewel Saskia, ik zeg het voort! Gr Bernadette S.

Stoppen met roken

Ik was een zware roker ik rookte echt meer dan een pakje sigaretten per dag, (niet trots op) en wilde heel graag stoppen voor mijn gezondheid. Ik vond het een prettig en effectief sessie, want het heeft iets in mij getriggered waarom ik het nu al zolang vol houd. Inmiddels is het 9,5 maand geleden en nog steeds geen behoeft meer om te roken. Bastian R.

Afvallen / virtuele maagband

De overbodige ballast die ik mee draag zit voornamelijk nog in mijn gewicht. Ik heb behoorlijk overgewicht. Noem een dieet en ik heb het gedaan. Met het bekende jojo effect als gevolg. Ook werken via een verslavingsprotocol om onderliggende oorzaken aan te pakken heeft niet geleid tot gewichtsverlies. Hoe gemotiveerd ik ook was. Ik had me eigenlijk al neergelegd bij een leven met overgewicht maar daardoor ging ik juist voelen dat het moment was gekomen om die overbodige ballast echt los te laten. In mijn werk als traumatherapeut kom ik regelmatig de positieve effecten van hypnotherapie tegen, vooral daar waar het gaat om het herstellen van de zelfliefde, wat mijn interesse in de virtuele maagband wekte. Begin januari de eerste sessie bij Saskia. Ik zat in een periode waardoor ik door oververmoeidheid even niet aan het werk was en was erg benieuwd of de hypnose daardoor überhaupt wel effect zou hebben. Bovendien was ik nog enigszins op m’n hoede bij het idee me open te stellen voor iemand die dan vervolgens met je onderbewuste aan de slag gaat. Al deze twijfel viel in één keer weg toen Saskia me een paar minuten hypnose liet ervaren. En vanaf de eerste sessie (van in totaal 3) ben ik verbijsterd over het effect. Ik kreeg onmiddellijk energie terug, ging weer aan het werk en heb geen enkele hunkering meer gevoeld naar chocola, snacks, vet eten. Na de maagband is mijn tempo van eten aanzienlijk vertraagd en eet ik kleine porties. De kilo’s vliegen er af! Mijn lichaam krijgt langzaam weer haar oude vorm terug. Het fijne vind ik dat ik niet met eten bezig ben. Ik weeg niet, hou niet bij wat ik allemaal eet, heb nog geen calorie geteld. Er is weer een gezonde verhouding tot eten voor in de plaats gekomen. En de sessies hebben niet alleen effect gehad op mijn gewicht en energieniveau. Ook heeft mijn relatie zich opnieuw verdiept. Hoe prachtig is dat! De sessies zijn ook gewoon fijn, ontspannen. Saskia neemt de tijd, weet waar ze mee bezig is, is open. Gewoon een fijn mens. Groetjes C.

Afvallen / virtuele maagband

Ik had je beloofd om je op de hoogte te houden van mijn resultaten wat betreft het afvallen. Het heeft even geduurd maar ik ben nu 25 kilo afgevallen en er natuurlijk heel blij mee. Het gaat voorspoedig dus de laatste 5 kilo zal ook wel gaan en dan is mijn streefgetal van 30 kilo bereikt.
Gr Anja Radstake

Afvallen / virtuele maagband

Vandaag precies 4 maanden geleden stapte ik voor het eerst bij je binnen. Ik had er toen totaal geen idee nog van dat het zou lukken met hypnose om af te vallen. Nu 4 maanden later wil ik je even laten weten dat ik al 17.2 kilo kwijt ben. Ik ben er super blij mee en voel me zeer goed en fit dankzij de hypnose van jou. Ik zal je over een paar weken nog eens laten weten hoe het gaat .
Vriendelijke gr. Ingrid

Stoppen met roken

Ik was een echte stressroker, maar was er al zolang klaar mee. Al zovaak geprobeerd te stoppen maar elke keer mislukte het weer. Totdat ik bij jou kwam. Ik vond de hypnosesessie in 1 woord GEWELDIG. De eerste dagen na de sessie waren raar, maar ook heel bevrijdend. Ik ben een niet roker en iedere dag dankbaar. Ik kan ook niet meer tegen de lucht, word er beroerd van. Ik voel me steeds fitter, heb zelfs het hardlopen weer opgepakt. Ik zou een hypnosesessie bij Saskia zeker aanbevelen. Zonder haar had ik niet door kunnen zetten. Je onderbewustzijn is gereset, het geeft je kracht. Sta er wel voor open en zorg dat je er klaar voor bent. Saskia is geweldig is in haar werk, toegewijd en heeft een luisterend oor. Dankjewel Saskia voor jou prachtige beroep en toewijding
S

Hyperventilatie

Ik ben blij en dankbaar! 5 maanden geleden crashte ik behoorlijk. Ik was mezelf structureel en langdurig "voorbij gerend". Ik heb weken geslapen daarna. Van de huisarts kreeg ik het advies om wel in beweging te blijven en het sporten weer voorzichtig op te pakken. Woorden die na bleven galmen in m'n hoofd. Een tijdje daarna ging ik bij Saskia Gerritsen(van hypnosepraktijk Bronckhorst) langs om onder hypnose te gaan, omdat ik oa ongemerkt hyperventileerde. Een bijzondere ervaring waarbij ik me in geen tijden zó ontspannen heb gevoeld, ook in de periode daarna. Écht een aanrader! Het heeft me enorm geholpen! Samen met Lars van Personal Fit heb ik, stapje voor stapje, het sporten weer opgepakt en dat doet me zó goed. Vandaag rende ik (mezelf niet voorbij, maar wel) voor het eerst weer 10 km en direct ook weer binnen een uur. Whoehoeeee! Dank jullie wel, alle lieve mensen om me heen, voor jullie support Blij. Veel dank!
Lieve groet, L.

Stoppen met roken

Ruim 30 jaar heb ik gerookt. Ik was het echt zat. Maar stoppen ho maar. Als ik mijn pasgeboren kleinzoon in mijn armen had was ik mij ervan bewust dat ik stonk en dat gaf me echt geen fijn gevoel. Ik hoorde van hypnose en dat het mogelijk was om daarmee te stoppen met roken. Het is me gelukt!! Ik rook nu al twee en een halve maand niet meer en ik ben er zo blij mee. Het viel me echt heel erg mee. Ik heb nog niet de behoefte gehad om naar een sigaret te grijpen en ik ben ook niet aangekomen waar ik zo bang voor was. Ik zou het zeker aanraden.
Z.

Chronische pijn

Na bijna 2 lange ongrijpbare jaren aan medische malle molens kwam ik de hypnose praktijk van Saskia Gerritsen in het regionale krantje tegen. Fysiek was ik "gezond" en dus "uitbehandeld" ( en ik stikte van de heftige chronische pijn) in de gezondheidszorg dus telde ik 1 plus 1 bij elkaar op en vroeg Saskia of zij CHRONISCHE PIJN kon behandelen. " jazeker was haar antwoord" mijn hart sloeg over van geluk. Yes dacht ik ..zal zij mij echt kunnen helpen? Het zou te mooi zijn om waar te zijn.

En wat denk je....het werd waarheid.
Toen ik in juni bij Saskia Gerritsen kwam gebruikte ik zeer zware pijnmedicatie en liep ik op 2 krukken en kon ik nog maar een halve voet voor een halve voet zetten. Ik had een pijnscore van 9 ondanks de medicatie. Na een kennismakingsgesprek waarin Saskia aan mij vroeg. "Wat wil jij kwijt uit je onderbewustzijn en wat wil jij er voor in de plaats hebben?" Dat was niet moeilijk.

Wat ik terug wilde:

- Ik wilde mijn vrijheid terug.
- Ik wilde weer met passie mijn werk weer kunnen uitvoeren, het zorgen voor de oudere medemens wat ik al 25 jaar doe.
- Ik wilde weer een gezond en fitte echtgenote zijn en een stoere mama.
- Ik wilde weer kunnen wandelen. Op hakken lopen, dansen en gek doen.
- Mentaal in betere conditie door geen medicatie meer.

Wat ik kwijt wilde:

- Mij niet meer gevangen willen voelen in mijn lichaam.
- Van de medicatie af
- Geen pijn meer.

Als eerste kreeg ik een proefsessie om te zien of het aansloeg. Gelukkig was ik er vatbaar voor want ik geloofde erin omdat al het andere al was uitgesloten. Ik werd lichtelijk bij kennis gevraagd om van de ene stoel in de behandelstoel te gaan zitten om een voor mij prettige houding aan te nemen om de sessie te hervatten. Vanaf dat punt had ik mijn mobiel aangezet met een timer. Saskia ging verder met haar behandeling waarbij ik in de tijd dat ik naar de stem van Saskia luisterde ook de klok hoorde tikken, ik heb haar horen verzitten op de stoel en ik hoorde de vogels fluiten. Ik begon bij mezelf af ging vragen "ben ik nu in hypnose of niet" en al snel dacht ik het zit goed dus.....en de sessie ging verder. Het was een bijzondere ervaring voor mij waarbij ik zo'n intense rust voelde en vrij. Aan het einde van de sessie keek ik op mijn timer en voor mijn gevoel duurde het een half uur, maar de echte sessie heeft 1.5 uur geduurd. Bizar.

Na de behandeling ging ik naar huis en vanaf dat moment kon ik al zonder krukken lopen en was de pijnscore gezakt naar een 2. De weken daarna ging het lopen iedere dag beter en voelde ik mij weer vrij komen vanuit mijn lichaam. Inmiddels ben bijna van mijn medicatie af en ben ik bijna helemaal hersteld en draai al mijn uren weer in de zorg.

Lieve Saskia...ik ben je zo ongelooflijk dankbaar dat ik jou tegen het lijf ben gelopen. 1000x dank hiervoor!! Ik hoop dat je nog heel veel mensen meer weer gelukkig en "gezond" kunt maken Ik denk werkelijk dat er zoveel meer mensen met een vergelijkbaar verhaal zijn net als ik, die denken wat moet ik nu nog met mijn leven of moet ik mijn hele leven zoveel pijn verdragen, ik kan niet meer en ik wil niet meer. Tegen al die mensen zeg ik graag en na eigen ervaring "onderga een hypnosebehandeling bij een erkend Hypnosepraktijk. Ik kan Saskia Gerritsen met veel lof aanraden. Dit was mijn verhaal. A.

Afvallen

Eind vorig jaar ben ik onder hypnose geweest bij Saskia. Saskia is een fijn en open mens en stelt je goed op je gemak. Ik ben een emotie-eter en daar wilde ik graag vanaf. Met deze vraag kwam ik. Onder hypnose kwam ik er achter dat ik fijne herinneringen heb gekoppeld aan eetmomenten. Voorbeeld: dropjes van opa. Doordat ik dit ben in gaan zien is er voor mij meer duidelijkheid in het waarom. In eerste instantie heeft het niks met mijn gewicht gedaan maar nu ben ik ongemerkt toch al bijna 7 kilo kwijt. En nog een bijkomstigheid: ik lust geen chocola, taart of ijs meer. Nog steeds heel erg blij dat ik bij Saskia ben geweest. Heeft me veel gebracht zowel mentaal als lichamelijk. J.

Afvallen

Ben 3 weken geleden bij je geweest voor hypnose om af te vallen. Zou laten weten hoe het gaat het gaat heel goed heel apart heb geen zoet zin en gauw vol gevoel ben heel blij voel me goed ben al lekker wat kilos kwijt hoeveel weet ik niet maar kan het merken aan kleding ik ga lekker zo door .Heb van de week pas aan iemand verteld over jou ze vroeg ben je wat afgevallen ik zei ja heb verteld wat je doet. Ze zou ook contact met je willen opnemen heb je krantenartikel laten lezen en ze wil je misschien van de week bellen. Ik ga lekker zo door de steun die je mij hebt gegeven met hypnose die ik nodig had. Als het een keer nodig is maak ik nog een keer een afspraak bij je vond het zeer bijzonder dank je wel. Vriendelijke Groeten B

Stress en spanning

Een half jaar geleden wilde ik wat milder in het leven staan. Ik ergerde me teveel aan dingen en wilde wat rust. Ik had geen ervaring met hypnose. Was zeer benieuwd, maar vond het ook spannend. De ontvangst en de intake waren zeer bemoedigend. Saskia stelt je op je gemak. Vervolgens heeft ze mij onder hypnose gebracht en dat was een hele fijne ervaring. Rustgevend letterlijk en figuurlijk. Heb er nog steeds profijt van en denk er met een goed gevoel aan terug. Kan het iedereen aanraden. E.

Overgevoeligheid voor geluid

Ik ben een tijdje geleden bij je geweest voor een sessie i.v.m. overgevoeligheid voor bepaalde geluiden en een bromtoon waar ik last van heb. Ik heb deze sessie als heel prettig ervaren en ik had meteen vanaf het begin het idee dat ik veel minder op geluid was gefocust. De bromtoon is soms nog wel aanwezig, maar er zijn ook veel momenten waarop deze is verdwenen. Dat geeft mij veel rust. Dank hiervoor. S.

Faalangst

Het is alweer een tijd geleden dat ik bij je ben geweest vanwege mijn faalangst/onzekerheid. Met betrekking tot school/stage heb ik niet veel verandering kunnen zien omdat ik nog niet aan mijn volgende stage ben begonnen (en met de vorige op tijd ben gestopt). Waar ik al wel veel verandering in merk, is bij dingen in het dagelijks leven zoals bij mijn bijbaantje en in mijn omgang met mensen. In het begin was ik me er niet zo bewust van, maar nu ik er zo bij stil sta merk ik dat ik echt wel vooruitgang heb geboekt qua zekerheden over mijzelf. Ik denk dat het daarom ook al een stuk beter gaat lopen op mijn volgende stage, waar ik erg veel zin in heb! Ik wil je daarom erg bedanken! Groeten E

Stoppen met roken

Ik zou je nog even laten weten hoe het nu met me gaat. Vandaag precies 5 weken geleden was ik bij je en ik ga door het leven als een niet-roker. Ik verbaas me erover dat wat jij bij mij gedaan hebt, zoveel succes heeft. Laatst een bedrijfsfeestje gehad zonder een sigaret en ik miste deze TOTAAL NIET, net als andere dagen van de week. Ik ben zo trots op mezelf. Ik wilde je graag dit vertellen, nogmaals bedankt. R.

Stoppen met roken

Tot op heden gaat het prima met het niet roken. De drang is volledig weg en eigenlijk denk ik er niet of nauwelijks aan overdag. Wat een fantastisch resultaat als je weet hoe verslaafd ik was aan sigaretten en hoe het mijn gedachtewereld beheerste. Dank je wel voor de ontspannende hypnose, ik voel me er echt een ander mens door! Anoniem

Stoppen met roken

Een tijd terug bij Saskia geweest om te stoppen met roken. Ik was wel zenuwachtig en vooral benieuwd of ik wel onder hypnose gebracht kon worden. binnen no time onder hypnose en nu na ongeveer 2 maanden kan ik zeggen dat ik helemaal gestopt ben met roken, zonder moeite! Kan het iedereen aanraden, had dit veel eerder moeten doen! Anoniem

Stress en spanning

Wat een bijzondere ervaring en wat een rust kwam er over mij heen! Iets nieuws voor mij, want er kwam een stuk rust in mijn hoofd. Het continue piekeren maakte plaats voor meer rust, meer vertrouwen in mijzelf. Meer vertrouwen, ook op mijn gevoel. Ik heb nog wel eens moeilijke momenten, maar daar kan ik al veel beter mee omgaan. Ik ben je in ieder geval al heel erg dankbaar voor wat ik nu al heb bereikt! P.

Stress en spanning

Wat ben ik blij dat ik een hypnosesessie bij jou heb gedaan. Wat een ongelooflijke ervaring. De spanning in mijn schouders is verdwenen en ik voel me gewoon een stuk relaxter. Anoniem

PDS

Ik heb al jaren last van PDS. Na de hypnosebehandeling voelde ik me heel erg rustig. Ik voel me steeds zekerder worden en ga al weer veel vaker het huis uit wat ik de afgelopen weken echt niet kon. Ik voel me eigenlijk heel erg goed en ben zelfs weer bezig met mijn opleiding. K.

Claustrofobie

Ik ben bij Saskia onder hypnose geweest voor mijn claustrofobie. Deze heb ik jaren geleden ontwikkeld en belemmerde mij in heel veel situaties. Zo nam ik liever de trap dan de lift en in kleine ruimtes had ik altijd angst om een paniekaanval te krijgen. De sessie was erg ontspannend . Vorige week zijn we met het feestje van onze zoon naar het een zwembad geweest en zonder er over na te denken ben ik de dichte glijbaan in gegaan. Ik kon er gewoon van genieten! M.

Slaapproblemen

Ik wil je even laten weten dat ik weer slaap! Na 24 jaar elke nacht wakker te liggen voel ik me zooo goed. Ik wil jouw naam graag doorgeven aan mijn huisarts als dat mag, want er kunnen zoveel mensen worden geholpen die slaapproblemen hebben. Heel erg bedankt en nog een hele fijne dag. Anoniem

Examenvrees

Omdat onze dochter examen moest doen voor het autorijbewijs en nogal zenuwachtig was kregen we jouw naam door. De dag van het examen is onze dochter voor een sessie geweest bij jou. Je hebt haar erg gerustgesteld en het zelfvertrouwen meegegeven wat ze nodig had. Direct daarachteraan heeft ze rij examen gedaan. Ze voelde zich heel erg kalm tijdens de test en ze is in 1 keer geslaagd! Onze dank ( en die van onze dochter is groot! B.

Chronische hyperventilatie

Al jaren last van chronische hyperventilatie. Nu 2 keer een hypnosesessie gehad bij Saskia Gerritsen en ik dit heeft echt heel veel met mij gedaan. Wat een bijzondere ervaring. Er is rust in mijn hoofd en lijf gekomen. Ik kan veel meer relativeren en paniekaanvallen heb ik niet meer gehad! S.

Onzekerheid/Faalangst

Ik voelde mij erg onzeker, durfde nooit nee te zeggen en was altijd erg verlegen tijdens vergaderingen op mijn werk. Na 2 hypnosesessies sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik krijg gewoon geen rood hoofd meer. Ik laat het gewoon gebeuren, voel me veel meer op mijn gemak. Zo bizar! B.

Nagelbijten

Al 3 maanden mijn nagels niet meer gebeten. Ze zien er zo mooi uit. Nooit gedacht dat ik dit voor elkaar zou krijgen! Anoniem

Burnout

Met burnout klachten bij jou aangeklopt. We hebben 2 afspraken gehad en ik moet zeggen dat ik voor de tijd nogal sceptisch was. Maar je stelde me erg gerust en legde alles goed uit. Voor vragen was er alle tijd. Ik kon mij tijdens de sessie steeds meer ontspannen. Dit heb ik de afgelopen 2 jaar niet zelf voor elkaar gekregen. Wat bijzonder. En ik was zo snel in hypnose. Een hele bijzondere ervaring. Ik voelde alleen nog maar mijn hoofd, de rest van mijn lichaam was er gewoon niet, zo vreemd en fijn. Ik heb ook echt het gevoel dat de positieve suggesties die we vooraf samen hadden besproken zijn doorgekomen in mijn onderbewustzijn. Nu 4 weken na onze laatste afspraak merk ik duidelijk verandering. Er komt meer rust in mijn hoofd, ik slaap beter en ik kan weer uitkijken naar dingen waar ik eerder tegenop zag. Ik ben er nog niet en heb soms nog mindere dagen, maar weet zeker dat ik op de goede weg ben en weer helemaal de oude wordt. Heel erg bedankt Saskia J.

Stress en spanning

Lieve Saskia, wat ben ik blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde zoveel spanning in mijn lijf en kon de rust niet meer vinden. Op mijn werk niet, maar thuis ook niet. Ik was zo aan het piekeren. Na 2 hypnosesessies moet ik zeggen dat ik me echt veel rustiger voel. De piekermomenten zijn veel minder geworden, ik kan nu negatieve gedachten veel sneller aan de kant zetten. En dat voelt als een opluchting. Mijn focus ligt veel meer op positieve dingen. Ik heb nu het gevoel dat ik dat zelf kan sturen. Dat geeft mijn zo'n goed gevoel! R.

Stress en spanning

Ik kende je niet maar toen ik bij je in de praktijk was had ik meteen een heel vertrouwd gevoel. Je nam echt de tijd om helemaal uit te leggen hoe hypnose werkt. Daarna heb je me kort in hypnose gebracht en mij enkele testjes laten uitvoeren. Zo bizar, ik had niet het idee weg te zijn of te slapen, maar ik kon mijn ogen niet meer openen! Hoe hard ik het ook probeerde. Echt bijzonder. Wat ik heel fijn vond was dat ik tijdens de echte hypnosesessie zoveel ontspanning in mijn lichaam voelde. En sommige beelden kon ik haarscherp voor me zien. Zo apart. Hoewel ik niet vaak huil, werd ik tijdens de hypnose echt emotioneel. Maar dit voelde gewoon goed! Ik ben zo ontspannen bij je weggegaan. Ik voel me nog steeds vol vertrouwen en heb het idee dat ik veel beter kan omgaan met stress situaties op mijn werk. Ik kan het veel gemakkelijker van mij afzetten. Mocht het ooit weer nodig zijn, kom ik graag weer naar je toe. B.